Online marketing uitbesteden

Online bekend zijn, is een must om nieuwe klanten aan te trekken, maar ga je online marketing uitbesteden of zelf doen? Zoek je meer leads, meer winst of meer bekendheid? Besteed jouw online marketing uit en onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw bedrijf verder groeit.

Waarom kun je online marketing uitbesteden bij ons?
Dit heeft voordelen voor het bedrijf, zoals:

– Je neemt ervaren marketeers in dienst.
– Je hebt meer tijd voor andere activiteiten binnen jouw bedrijf.
– Je bespaart kosten, je betaalt alleen voor de diensten die je aanbiedt/gewerkte uren.
– Onze medewerkers hebben ervaring met verschillende projecten. Daarom weten ze wat beter werkt en wat niet werkt.

Je hoeft je verder niet druk te maken met het inwerken van onze medewerkers, wij zorgen daarvoor!

Het opzetten en uitvoeren van een efficiënt online marketingplan is niet eenvoudig, laat staan het optimaliseren van een online marketing plan. Door het uitbesteden van online marketing, weet jij zeker dat marketingplannen worden onderhouden en geoptimaliseerd.

Wij zijn verantwoordelijk voor het geven van feedback. Wij controleren of de resultaten overeenkomen met jullie verwachtingen. Je hoeft je dus niet meer druk te maken met de resultaten bijhouden van verschillende campagnes in diverse systemen. Wij kunnen je wekelijks een verslag sturen.

Besluit je om met ons in zee te gaan, dan krijg je meer ruimte in de agenda. En we werken per maand dus je zit nergens aan vast. Zo makkelijk gaat dat!

Kennismaken

In een videogesprek laten we 100% gratis en vrijblijvend de 'achterkant' van Taskie zien. Ontdek de praktische werkwijze en of dit past bij jouw bedrijf.

Stel al je vragen: gratis en vrijblijvend

Online videogesprek via Google Meet

Ongeveer 30 minuten  Nieuwste artikelen

  Onze thuiswerkers presteren beter

  Onze thuiswerkers presteren beter

  Thuiswerken heeft voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever. Voordelen werknemer: - privé- en werkleven makkelijk combineren, vooral met kleine kinderen of de lange afstand naar het werk. - geconcentreerd werken, je presteert het best wanneer de omgeving...

  Pluspunten van thuiswerken

  Pluspunten van thuiswerken

  Thuiswerken heeft niet alleen uitdagingen, maar ook talloze pluspunten. Hieronder heb je een kort overzicht: 1. Geen reisafstand afleggen naar het werk Je bespaart jezelf vervoerskosten en lange files of fietstochten door slecht weer als je thuis werkt. Je kunt...